Nelle2

LC Brussels Nations

Partagez cette page
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Jonge enthousiastelingen gaan verder als Lions Club Brussels Nations

Brussel heeft er een nieuwe Lions Club bij; of liever, sileo LC Bruxelles Nations. Onder hoede van LC Brussel Munt werd in September 2019 op 10 nieuwe Lions een pin gespeld in het welgekende bruine café Monk; sindsdien ook onze vaste vergaderlocatie. Met Brussel Nations willen we sociaal innoveren: Zoeken naar nieuwe antwoorden op maatschappelijke problemen. 

We willen steeds een positieve langdurige impact genereren op het welzijn van mensen en vooral zelf de handen uit de mouwen steken! We kijken er alvast ook naar uit met andere Lions Clubs samen te werken. 

Het vroegere gekende en gerenommeerde Bruxelles Nations gaat nu verder met een andere compositie: Zowel vrouwen als mannen zijn welkom, de gemiddelde leeftijd ligt amper iets voorbij de 30 jaar en de meesten hadden voordien geen enkele Lions achtergrond. Bovendien is Engels de voertaal zodat we heel breed nieuwe leden kunnen rekruteren.

Nog net voor de kerstvakantie kwam er ons eerste initiatief, namelijk ‘de warmste wandeling’ doorheen de rijke cultuur van Tervuren. Een lokale gids kon ons van de nodige weetjes voorzien. Dit allen ten voordele van het Berrefonds -een vzw die ouders steunt na het verlies van hun kindje tijdens of na de zwangerschap-. Dankzij de gezelligheid dronken heel wat mensen een jenever en glühwein om op te warmen en kon er zo al een mooie som naar ‘De Warmste Week’ worden doorgestort. 

Dank aan alle aanwezigen!

Jeroen (Voorzitter) in naam van de club

Continuez votre visite